Diensten

Het #1 zoekmachine optimalisatie bureau voor meer vertoningen, clicks en conversies

Home » Zoekmachine optimalisatie bureau

Groei in omzet door vindbaar te zijn, als men zoekt naar jouw type bedrijf, product/dienst of gerelateerde onderwerpen. Werk samen met ons zoekmachine optimalisatie bureau.

Je bent waarschijnlijk hier omdat je weet dat:

  • 95% van de zoekopdrachten in Google wordt uitgevoerd
  • 75% van de mensen niet verder leest/klikt dan de eerste pagina
  • 65% van de clicks op de 1e 3 posities van de zoekresultaten plaatsvindt

Daar wil je het maximale bedrijfsresultaat uithalen, toch?

Laat je website optimaliseren door een bureau die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie.

Hierdoor levert jouw website geld op middels organische verkeer!

It’s numbers game: van meer vertoningen, naar hogere rankings, naar meer clicks naar meer conversies.

Onze SEO specialisten genieten ervan om SEO in te zetten om jouw bedrijf succesvol te maken middels je website.

Zoekmachine optimalisatie bureau

Jouw website optimaliseren doen we zo …

Jouw doelgroep, type bedrijf, producten/diensten, propositie en concurrenten zijn de input voor onze zoekmachine optimalisatie specialisten.

In een uitgebreid interview verzamelen we bovenstaande context.

Tijdens een uitgebreid onderzoek stellen we een contentkalender op, die we stap-voor-stap uitvoeren.

Als bureau doen we het liefst alle SEO-activiteiten (On-page -, technisch seo en linkbuilding) voor je die nodig zijn voor jouw online succes. 

Dat doen we omdat we weten dat jij niet geholpen bent met slechts één deel van de puzzel.

Je kunt bij ons je website laten maken of we helpen je met SEO van je huidige website

On-page Google optimalisatie

Hoe gaaf is het om de meeste waardevolle content aan de eindgebruiker te kunnen serveren die perfect past bij de zoekintentie?

Heel gaaf, want seo specialisten weten dat waardevolle content geld oplevert

Aan de hand van jouw context doen de zoekmachine optimalisatie professionals onderzoek naar relevante zoekwoorden. De experts doorgronden de zoekintenties van je doelgroep gedurende iedere fase waarin jouw doelgroep met jouw bedrijf, product/dienst en gerelateerde onderwerpen te maken heeft.

We schrijven SEO teksten die perfect aansluiten bij je doelgroep en bij wat Google graag wil zien om jouw pagina te ranken. Met interne links en de juiste anchor text zorgen we ervoor dat de eindgebruiker en Google je content perfect weten te vinden en je rankings versterken. 

Met de juiste titels en meta-descriptions zorgen onze seo experts ervoor dat jouw pagina’s ook werkelijk de clicks krijgen

Onze seo specialisten geven zoekmachines middels schema aan wat voor soort het content het is, zodat de zoekmachines je content nog beter begrijpen en dus ranken.

Alle nieuwe content laten de professionals zo snel mogelijk indexeren, zodat Google de content in de index kan tonen en je doelgroep de content kan consumeren. 

De productie van nieuwe content en het optimaliseren van je bestaande content is cruciaal voor het behalen van je groeidoelstellingen. Onze SEO experts voeren dit zeer gedisciplineerd uit.

Website optimalisatie met technische SEO

Jouw website dient te voldoen aan de technische SEO-standaarden om hoger in Google te ranken. 

Onze SEO specialisten zorgen er voor dat jouw website onder andere voldoet aan de standaarden; kunnen crawlen en indexeren door Google, https, schema, core web vitals, mobiel vriendelijke website, redirects, leesbare url’s, afschermen van url’s middels robots.txt enz.

Veel dingen die je niet direct ziet, maar waarvan je wel wilt dat ze op orde zijn.

No worries, als zoekmachine optimalisatie bureau verzorgen dit voor je.

Linkbuilding 

Door alle waardevolle content op je website heeft het voor andere websites waarde om een link te plaatsen naar jouw site. Door kwalitatieve links te krijgen stijgt de belangrijkheid van je website voor de zoekmachines en dus stijgt je ranking.

We bepalen aan de hand van je website, relevante zoekwoorden en websites en de backlinks van je concurrenten de huidige context.

Nu kunnen de zoekmachine optimalisatie specialisten een doelgerichte strategie bepalen die gaat zorgen dat jij hoger in Google gaat komen. We weten nu precies vanuit welke websites we welke link, naar welke pagina, met welke anchor text we willen hebben.

Let’s go!

Alle relevante partijen worden door ons bureau benaderd voor het plaatsen van een link. Het dient een win-win te zijn, dus onze seo specialisten zullen in ruil voor een link content schrijven waar nodig.

Meer vertoningen, hogere rankings en meer clicks met een SEO specialist

Lokale zoekmachine optimalisatie

Bij het bepalen van de context van je bedrijf bepalen we tevens of jouw doelgroep lokaal, in Google, zoekt naar jouw type bedrijf en producten/diensten.

Als dat het geval worden onze specialisten nog enthousiaster.

De zoekmachine optimalisatie experts weten dat ze jouw bedrijf kunnen laten groeien door je website en Google Mijn Bedrijf te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. En daar ze in gespecialiseerd, dus kom maar door met je website en Google Mijn Bedrijf.

Lokale SEO is super waardevol als jouw doelgroep lokaal in Google zoekt naar jouw type bedrijf [locatie] en/of product/dienst [locatie]

Jouw doelgroep wil niet ver reizen en zoekt lokaal een betrouwbaar bedrijf. Jouw bedrijf kan vaak makkelijker hoger in Google ranken terwijl de zoekintentie van de eindgebruiker vaak relevanter (=kopen) is.

Dat regelen we als zoekmachine optimalisatie bedrijf voor je!

SEO en zoekmachine adverteren

De waarde van SEO van je website voor zoekmachines is je nu wel helder toch? Zo niet, bel dan even, zodat we er samen even kunnen sparren. 

In de inleiding heb je het belang van Google, de 1e pagina en de 1e 3 posities gelezen. Met Search Engine Advertising (SEA) kun je je SEO strategie mooi aanvullen. Waar onze SEO specialisten zorgen dat je organisch wordt gevonden, zo zorgen ons SEA experts ervoor dat dit betaald gebeurd. 

SEA is een mooie aanvulling op SEO. Je kunt met Google Ads nog boven de organische resultaten staan. Zo pak je een nog groter deel van de zoekresultaten in Google. 

Ook voor SEA geldt. Je wilt het maximale rendement uit je Google Ads halen. Nu en in de toekomst

Ons advies: Laat je Google Ads uitbesteden

SEO en SEA uitbesteden om de 1e pagina van Google te domineren

Website optimaliseren kosten

Perfect dat je dat je erover zit na te denken om de zoekmachine optimalisatie van je website uit te besteden aan een bureau.

Natuurlijk wil je weten wat de kosten zijn voor zoekmachine optimalisatie.

We werken voor het uitbesteden van je SEO met vaste kosten per maand.

Zo weet jij wat je maandelijks kwijt bent en passen wij de werkzaamheden erop aan.

Je kunt denken aan onderstaande bedragen.

Klein

SEO uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

€250 - €500 per maand

SEO en SEA uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

€350 - €750 per maand

Middel

SEO uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

€500 - €1500 per maand

SEO en SEA uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

€750 - €1750 per maand

Groot

SEO uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

> €1500 per maand

SEO en SEA uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

> €1750 per maand

Case Fietsenhulp

EVEReONE heeft me heel erg geholpen met de groei van mijn bedrijf “Fietsenhulp” middels online marketing. Het bedrijf EVEReONE heeft als seo specialist local seo werkzaamheden uitgevoerd waardoor ik lokaal beter wordt gevonden. Mijn sea campagnes in Google Ads zijn verbeterd en zijn nu goedkoper en leveren meer conversies op. Middels de juiste (seo) content word ik nu beter gevonden en ben ik autoriteit op mijn vakgebied. EVEReONE B.V. heeft als echt conversie optimalisatie specialist tevens de conversie op mijn website verbeterd.

Khalid Hadoui

Eigenaar, Fietsenhulp

EVEReONE tov andere partijen

Hoe kies je het juiste online marketing bureau voor jouw groei?

EVEReONE

De totaal oplossing, benodigd voor jouw groei. Werk samen met een klein, persoonlijk en doelgericht team. Gespecialiseerd in online marketing voor het MKB.

Full-service online marketing bureau

Vaak grotere teams met grote oplossingen, meer overhead en dus hogere kosten en langere doorlooptijden. Geschikt voor grotere partijen, dus NIET voor het MKB.

Freelancer

Een specialist in één onderdeel. Met slechts één onderdeel ga je niet succesvol zijn. Hoeveel en welke specialisten heb je nodig voor online succes? Ga je dat zelf organiseren?

Zelf doen

De platformen, om veel dingen zelf te doen, zijn er? Maar ... heb je de gespecialiseerde kennis en ervaring om de benodigde totaal oplossing neer te zetten en te optimaliseren? Zou jij je niet moeten focussen op jouw business en content?

Why. us

Doelgericht, ervaren, leidend en betrouwbaar

Ondernemers, zoals jij, gedreven vanuit de passie voor hun vak, helpen met het verwezenlijken van hun droom.

Hoe gaaf is dat? Heel gaaf!

Er verandert online heel veel, heel snel. Super interessant en het kan heel waardevol zijn, maar voor vakspecialisten zoals jij niet bij te houden.

Dat is precies waar EVEReONE graag acteert.

Gedreven, gedisciplineerd, doelgericht, als online vakspecialist, in een samenwerking jouw groei verwezenlijken. Dat is wat we doen.

Met > 15 jaar ervaring in de online dienstverlening weten we als geen ander hoe "online succes" te leveren.

Met één puzzelstukje van je online marketing ga je niet succesvol zijn.

Daarom zetten we alle benodigde kanalen, organisch en/of paid, in om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen van de waarde van jouw producten en/of diensten.

Op deze manier hebben we verschillende bedrijven geholpen met > 300% groei.

Bewezen dienstverlening

4,9 sterren beoordeling

100% commitment

Op het behalen van jouw doelen

Multi disciplinair

Alle expertise aanwezig voor jouw online succes

Integer en duurzaam

Eerlijke en duurzame groei vanuit je ideale doelgroep

Kim de Gast
Kim de Gast
12:48 15 Jan 24
Onze ervaring met EvereOne was ronduit fantastisch. We hadden het genoegen om samen te werken aan het opzetten en... vindbaar maken van onze website, bouweninpuglia.nl. Zijn expertise en toewijding hebben echt het verschil gemaakt in het hele proces.Hij nam de tijd om naar onze specifieke behoeften te luisteren. Zijn professionele aanpak en creatieve inzichten hebben geleid tot een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert.Wat ons vooral opviel, was zijn vermogen om de complexe wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) te vereenvoudigen en ons te begeleiden bij het verbeteren van de vindbaarheid van onze website. Dankzij zijn strategisch advies en implementatie hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt in de zoekresultaten.Daarnaast was de communicatie met Raymond altijd efficiënt en vriendelijk. Hij reageerde snel op onze vragen en zorgde ervoor dat we ons comfortabel voelden gedurende het hele proces. Zijn betrokkenheid ging verder dan verwachtingen, en we voelden echt dat hij zich inzette voor het succes van onze website.Al met al kunnen we EvereOne ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning bij het bouwen en optimaliseren van hun website. Bedankt, Raymond, voor je uitstekende service en bijdrage aan het succes van BouwenInPuglia.nl!lees verder
Rolf Oosterhuis
Rolf Oosterhuis
12:13 12 Oct 23
Via de website van EvereOne in contact gekomen met Raymond. Ik ben erg goed geholpen met het optimaliseren van mijn... Google Bedrijfsprofiel. Naast het optimaliseren is de terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden ook erg snel en prettig.lees verder
Leo van Woerden
Leo van Woerden
09:24 24 Jul 23
Ik werk al vele jaren met socials en heb geleerd dat een heldere online marketing strategie van cruciaal belang is.... Natuurlijk weet ik welke socials er er en hoe ze werken maar om dit optimaal te benutten zodat het succes het grootste is daar heeft Ray van EVEReONE me perfect mee geholpen. Door goed naar mijn verhaal en wensen te luisteren en zijn expertise toe te passen zijn we gekomen tot een heldere online marketing strategie waar we nu mee aan het werk gaan. Dank Ray!lees verder
Xanne Jelgerhuis Swildens
Xanne Jelgerhuis Swildens
12:54 15 Jul 23
Evereone heeft mij geholpen met het opzetten van een e-mail funnel. Ik ben zeer tevreden met de praktische aanpak en je... merkt dat er ervaring en kennis aanwezig is. Ook mijn website is efficiënter ingericht en ik heb goede tips gekregen om beter vindbaar te zijn voor potentiële klanten. Ik zou Evereone absoluut aanbevelen. Ze schakelen snel en je krijgt een gedreven professional!lees verder
Rayan Lamrabet
Rayan Lamrabet
06:44 18 Apr 23
Hij helpt goed met internetmarketing. Dit bedrijf is heel eerlijk en vertrouwbaar en heeft mij goed geholpen
Tanyka Reep
Tanyka Reep
12:00 30 Mar 23
Dankzij Evereone hebben we hulp gehad met facebook en instagram adverteren. Heel veel aan gehad. Wij kunnen nu veel... efficiënter en effectiever adverteren.lees verder
Martijn van Zoeren
Martijn van Zoeren
17:19 14 Mar 23
EVEReONE helpt C-Facts met digitale content marketing en gerichte acties naar de juiste doelgroep. Medewerkers van... EVEReONE zijn continue op zoek naar de juiste combinatie door blijvend te optimaliseren en af te stemmen met het team bij C-Facts. Chapeau!lees verder
Meike kroese
Meike kroese
22:02 10 Mar 23
Wij hebben met Raymond van EVEReONE snel & effectief kunnen schakelen over een Insta Campagne. Met zijn rust en kennis... merk je echt dat hij een professional is! Super fijn dus!lees verder
Ruud van Oudenallen
Ruud van Oudenallen
18:23 05 Oct 22
Voor mijn coaching business een website laten maken bij internet marketing bureau EVEReONE en nu aan de slag met SEO en... SEA. De website is zeer goed gelukt en klopt technisch én wat design betreft tot in de puntjes. Raymond is een zeer bevlogen en ervaren vakman met een fascinatie voor online zichtbaarheid. Buiten de enorme kennis en ervaring zijn de reactietijden erg snel, wat heel prettig werkt. Veel zin in verdere groei middels digital marketing met deze partij!!lees verder
Dimitri Baldé
Dimitri Baldé
19:13 04 Oct 22
Seo Bureau EVEReONE heeft mij fantastisch geholpen met mijn digitale marketing voor mijn metaalbewerkingsbedrijf in... Aalsmeer.Door de marketing die EVEReONE heeft toegepast ben ik veel meer van mijn producten gaan verkopen. De digitale tools weet Raymond op een ingenieuze manier in te zetten wat heel duidelijk veelbelovende resultaten oplevert.Wat mij het meest aanspreekt In Raymond is dat hij niet gaat voor vluchtige trucjes die eventjes veel omzet genereren maar ervoor zorgt dat het fundament van het digitale deel van je onderneming stevig wordt neergezet wat blijvend zijn vruchten afwerpt.lees verder
STERK Hoofdaccount
STERK Hoofdaccount
07:45 04 Oct 22
Wat een top samenwerking! Sinds Raymond (eigenaar van EVEReONE) zich intensief bezighoudt met de SEO tactiek en... optimalisatie van onze website en Google krijgen we veel meer kwalitatief goede leads! We zijn eindelijk 'online' zichtbaar bij de doelgroep die we graag willen bereiken. Het is heel fijn om wekelijks te sparren over welke stappen we samen zullen zetten. Raymond werkt heel doel en oplossingsgericht, korte lijntjes, altijd bereikbaar en hij geeft ons dat duwtje wanneer het echt nodig is. Een fijne, oprechte sparringpartner die zich echt inleeft in je organisatie. Keep up the 'great work'! Wij blijven samen doorbouwen aan STERK, heel blij met jou!lees verder
Tim Buining
Tim Buining
11:39 06 Sep 22
Evereone heeft mijn bedrijf helpen groeien. Ik heb door hun mijn website laten maken, ook omdat zij bekend staan als... seo specialist en dit voor mijn Personal training bedrijf uiterst belangrijk is. Sinds dat ik met hun werk, en mijn google business profile goed is ingericht levert het mij veel leads op. Ik heb veel groei mogen ervaren en ik zal hun zeker aanraden.lees verder
Fietsenhulp Fietsenhulp
Fietsenhulp Fietsenhulp
20:06 12 Jun 21
EVEReONE heeft me heel erg geholpen met de groei van mijn bedrijf “Fietsenhulp” middels online marketing.Het bedrijf... EVEReONE heeft als seo specialist local seo werkzaamheden uitgevoerd waardoor ik lokaal beter wordt gevonden. Mijn sea campagnes in Google Ads zijn verbeterd en zijn nu goedkoper en leveren meer conversies op. Middels de juiste (seo) content word ik nu beter gevonden en ben ik autoriteit op mijn vakgebied. EVEReONE B.V. heeft als echt conversie optimalisatie specialist tevens de conversie op mijn website verbeterd.lees verder
Dion van der Sterren
Dion van der Sterren
08:47 25 Jan 21
EVEReONE heeft voor ons op professionele wijze een WhatsApp Business API geïmplementeerd. Nu beschikken we met meerdere... gebruikers over een desktop en mobiele oplossing om WhatsApp Business te gebruiken! Alles op professionele, praktische, vlotte en zeer klantgerichte werkwijze! Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van EVEReONE!lees verder
Michiel van Hoof
Michiel van Hoof
10:19 17 Nov 20
Strakke en to the point maken van onze nieuwe website, waarin de SEO van ons bedrijf integraal is meegenomen.
Robert Munts
Robert Munts
20:42 25 Jun 20
De aanpak vanuit EVEReONE, voor mijn zakelijke Google Mijn Bedrijf-account, heeft mij echt verrast. De eigenaar... (Raymond) maakt een professionele indruk, is betrokken en komt na wat er afgesproken is. Een echte aanrader dus!lees verder
Eigenwijs Bouw BV
Eigenwijs Bouw BV
07:55 15 Jun 20
Heeft ons enorm geholpen met een uitdaging wat betreft Whatsapp Business. Hier is een API voor ingezet en dit werkt... goed. Gaat verder dan mening IT bedrijf wat betreft uitzoek werk en service. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Duidelijke communicatie en komt zijn afspraken 100% na! Dikke vette 10lees verder
Patricia Keizer
Patricia Keizer
11:41 15 Apr 20
Prettige samenwerking, sparren en concrete stappen kunnen maken mbt marketing/website e.d. Erg behulpzaam, geduldig en... betrouwbaar!Zeker een aanrader!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

FAQ

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie levert je leads en klanten op.

Wist je dat:

  • 95% van de zoekopdrachten in Google wordt uitgevoerd
  • 75% van de mensen niet verder leest/klikt dan de eerste pagina
  • 65% van de clicks op de 1e 3 posities van de zoekresultaten plaatsvindt

Je kunt jouw doelgroep in een groot deel van de klantreis in Google voorzien van content. Vanaf het zoeken naar problemen of uitdagingen tot aan de koop-beslissing.

Dat doe je met zoekmachine optimalisatie.

Wist je dat Google Mijn Bedrijf wordt getriggerd bij een koop-intentie, of in ieder geval iemand die naar een koop toewerkt.

Met zoekmachine optimalisatie word je zichtbaar als iemand lokaal zoekt naar jouw producten/diensten of type bedrijf.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van zoekmachine optimalisatie hangen natuurlijk af van de omvang van de werkzaamheden. Het is goed om te weten dat het geen trucje is dat je even doorvoert. 

Er zijn zoekmachine optimalisatie pakketten vanaf €250 per maand. Maar als je het goed wilt doen, ga dan uit van minimaal €500 per maand.