fbpx

We maken technologie toegankelijk en waardevol

Waarom

EVEReONE B.V. is gestart vanuit de gedachte dat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om zijn/haar leven waardevoller te maken door het gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Niet alle bedrijven, zoals het MKB, kunnen of willen de technologisch ontwikkelingen bijhouden of weten hoe deze oplossingen toe te passen. Daar is hulp bij nodig. 

Daarnaast zijn er al vele waardevolle digitale oplossingen bij verschillende bestaande, vooral start- en scale- ups, bedrijven die vermarkt kunnen worden.

Door bovenstaande vraag en aanbod samen te brengen maken we het leven van de eindgebruiker waardevoller door het gebruik van nieuwe technologieën.

Wie

.
EVEReONE B.V. is in 2020 opgericht door Raymond Werner. Raymond heeft bedrijfskundige informatica gestudeerd. De eerste paar jaar van zijn carrière heeft hij hands-on technische beheer van applicaties uitgevoerd. De laatste 14 jaar heeft hij bij fullservice internet bureau Mirabeau gewerkt. Bij Mirabeau heeft hij vele bedrijven zoals; Funda, Praxis, Kwantum en Transavia mogen helpen met hun digitale transformaties. Hij heeft ervaring met het realiseren van groei en efficiency door het toepassen van digitale oplossingen zoals; e-commerce, web content management, chatbot, voice, bestelzuilen in smart stores en cloud infrastructure as code. Deze oplossingen hebben bijgedragen aan onder andere het vergroten van de (online) omzet of het optimaliseren van processen voor klanten en medewerkers. Hij heeft vele jaren ervaring als management teamlid en verantwoordelijke voor de afdelingen DevOps, Delivery en Subcontracting. Zijn ervaring heeft hem sterk gemaakt in zowel business development als het operationele vlak. Voor hem is er altijd een oplossing om het doel te bereiken en hij zorgt er altijd voor dat het goed komt.

Raymond Werner Oprichter EVEReONE

Plan GRATIS groei-gesprek