Home » Blog » Vraag en antwoord » Waar kan ik een website laten maken?

Een website is cruciaal voor de groei van je bedrijf. Om die redenen moet je een website laten maken die geld oplevert. Ik kan me voorstellen dat je denkt “Waar kan ik een website laten maken?”.

Context

Jouw online aanwezigheid is super belangrijk om te groeien met je bedrijf. Om leads te krijgen en dus te groeien in omzet dien je continue te werken aan je online succes.

Dit geldt ook voor je website. Jouw website dient een waardevolle asset te zijn die de groei van je bedrijf ondersteunt. Wekelijks dien je nieuwe potentiële klanten te krijgen via je website.

Jouw website dient onderdeel te zijn van je totale online marketing strategie. Middels deze strategie heb je zorgvuldig je doelgroep bepaald en de kanalen gekozen waar jij je doelgroep met de juiste boodschap ontmoet. Deze contacten dienen uiteindelijk te leiden tot een conversie op je website.

Zo wordt jouw website een waardevolle asset die geld oplevert voor je bedrijf.

Wil jij weten hoe je geld kunt verdienen met je website schrijf je dan in voor onderstaande GRATIS online training.

Natuurlijk wil ik een website, die geld oplevert voor mijn bedrijf en SCHRIJF me in voor de GRATIS training.

Opties

Na het lezen van bovenstaande context heb je hopelijk begrepen dat je een partij nodig hebt die je helpt met een totaal oplossing.

Jouw website dient onderdeel te worden van je online marketing strategie, waarmee je wekelijks nieuwe klanten aantrekt.

Trap er niet in om voor een paar honderd euro een website te laten maken of voor een paar tientjes zelf een website bij elkaar te klikken. Die website gaat GEEN geld opleveren voor je bedrijf.

Je kunt een website laten maken bij één van onderstaande opties:

  1. Gespecialiseerd bureau – Deze levert je de totaal oplossing voor online marketing, benodigd voor jouw groei. Werk samen met een kleinpersoonlijk en doelgericht team. Gespecialiseerd in online marketing voor het MKB.
  2. Full service digital agency – Vaak grotere teams met grote oplossingen, meer overhead en dus hogere kosten en langere doorlooptijden. Geschikt voor grotere partijen, dus NIET voor het MKB.
  3. Freelancer – Een specialist in één onderdeel. Met slechts één onderdeel ga je niet succesvol zijn. Hoeveel en welke specialisten heb je nodig voor online succes? Ga je dat zelf organiseren?
  4. Zelf doen – De platformen, om veel dingen zelf te doen, zijn er? Maar … heb je de gespecialiseerde kennis en ervaring om de benodigde totaal oplossing neer te zetten en te optimaliseren? Zou jij je niet moeten focussen op jouw business en content?

EVEReONE is zo’n gespecialiseerd bureau, zoals hierboven genoemd.

Lees ook “Wat kost een website laten maken?

We helpen je graag met een website die structureel geld oplevert voor je bedrijf. Neem contact op.

Raymond Werner

Oprichter, Groei manager

Mensen blij maken. Doelen bereiken. Puzzelen met onuitputtelijk doorzettingsvermogen, totdat de oplossing er is. Daar wordt hij blij van.

Met 18 jaar ervaring in de online wereld weet hij aardig de weg. Raymond is gespecialiseerd in online strategie, (local) seo, online adverteren en delivery.