Home » Blog » Social media » Social media marketing betekenis

Van social media heb je vast wel gehoord. Maar wat is de social media marketing betekenis precies? Lees meer over dit krachtige marketingmiddel in ons blogartikel.

Geen tijd of middelen om consistent social media in te zetten voor je bedrijf? Besteed je social media uit aan EVEReONE!

Betekenis social media marketing

Op social media platformen delen kunnen gebruikers interactie hebben met elkaar en content delen. De bekende social media platformen zoals Facebook, Instagram, WhatsApp, LinkedIn en TikTok ken je vast al. 

Sociale media platformen kunnen worden gebruikt om marketingdoelen te bereiken. Als we met social media onze marketingdoelen willen bereiken noemen we dit dus social media marketing. Met social media marketing bereik je onder andere meer communicatie en interactie met de doelgroep, vergroot je het bereik onder potentiële klanten, en maak je de kans op groei van conversie en omzet groter.

 

Wil jij ook je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op.

Lees ook ‘Waarom is social media belangrijk voor je bedrijf?‘ 

Mara Hulspas

Groei Manager

Als voormalig professioneel danseres brengt Groei Manager Mara haar creativiteit en passie voor expressie samen in het creëren van online content. Met haar ondernemende geest, liefde voor storytelling en oog voor esthetiek, streeft ze ernaar om een betekenisvolle rol te kunnen spelen in het ondersteunen van de klant zijn behoeften.