Mara Hulspas

Groei Manager

Werkervaring

Mara is een creatieve denker die niet bang is om buiten de gebaande paden te gaan. Haar werkervaring als danser, choreograaf en curator getuigt van haar creativiteit, terwijl rollen als projectmanager, projectcoördinator en oprichter haar analytische en praktische kant laten zien.

Nu combineert ze deze twee aspecten van zichzelf als groeimanager bij EVEReONE.

Ze heeft gewerkt als content creator met klanten zoals Natural Heroes, Brave New Food, Bachfestival Dordrecht en Stichting Elevate.

Na haar carrière als danser en choreograaf is ze in 2019 haar eigen stichting begonnen, die multidisciplinaire voorstellingen organiseert. In diezelfde periode heeft ze ook een popup yoga- en meditatiestudio in Rotterdam opgezet.

Dit heeft haar ondernemerschap bijgebracht, van conceptontwikkeling en financiering tot productie en marketing. 

De persoon

Mara heeft een ondernemende geest, liefde voor storytelling en oog voor esthetiek. Haar creativiteit en passie voor expressie komen op veel verschillende vlakken naar buiten.

Zo is ze altijd wel te enthousiasmeren voor een goede skate, dans, zang, voetbal of surf-sessie en deinst ze niet weg voor een creatief idee om te zetten in een plan. 

Ze onderneemt graag activiteiten binnen haar vriendenkring, maar ze wordt ook heel gelukkig van het opzetten van een spontane expositie of soundhealing die toegankelijk is voor anderen.

 

Artikelen

Onderstaand vind je alle artikelen die geschreven zijn door Mara.

Social media marketing betekenis

Social media marketing betekenis

Van social media heb je vast wel gehoord. Maar wat betekent het precies? Lees meer over dit krachtige marketingmiddel in ons blogartikel over de social media marketing betekenis.

Hoe belangrijk is social media voor een bedrijf

Hoe belangrijk is social media voor een bedrijf

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar hoe belangrijk is het eigenlijk voor een bedrijf? In dit blogartikel gaan we in op de vraag ‘hoe belangrijk is social media voor een bedrijf’ en leggen we je alles precies uit!